Водният ад се премести от Кърджали във Варна и стана ясно, че там се е крадяло повече

Водният ад се премести от Кърджали във Варна и стана ясно, че там се е крадяло повече

Че в Кърджали има корупция, има си. Дето се каза, и ний сме дали нещо за последното място, на което се намира България в Европейския

Че в Кърджали има корупция, има си. Дето се каза, и ний сме дали нещо за последното място, на което се намира България в Европейския съюз – по бедност, .липса на климат за привличане на инвестиции, ако щете и за тръгналите на гурбет нашенци. И всички тези последни позиции се дължат на това, че сме европейски шампиони по корупция.
Евростат го отчита.

Водният ад се премести от Кърджали във Варна и на хоризонта проблясна една новина. По-скоро е добра за Кърджали – от градежи и ремонти на пътища в „морската столица“ са крали много повече от пътното строителство в Източните Родопи.

24rodopi.com е писал, а и често се налага да припомня покрай постоянно появяващите се дефекти на новия път Кърджали – сп. „Джебел“ – Маказа, че в пластовете на този скъп път се намират само една част от средствата, иначе „усвоени“ по документи. И, че ако независима експертна комисия от Брюксел  извърши проверка на място, ще стане много тъжно. И не само за пътните строители.

Но след като водният ад се премести във Варна, почти доволно можем да отчетем: Не е само при нас, във Варна го правят като световни шампиони!
В града край Арда си имаме само едно Водно огледало, а във Варна пороите превръщат новите булеварди във водни канали.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0