Водач подкара „Опел“ докато дете слиза от колата и…

Водач подкара „Опел“ докато дете слиза от колата и…

11-годишна пътничка пострадала леко при произшествие в Кърджали, съобщиха от полицията. Инцидентът станал около 16 часа в сряда в областния гр

11-годишна пътничка пострадала леко при произшествие в Кърджали, съобщиха от полицията. Инцидентът станал около 16 часа в сряда в областния град. 42-годишен водач на „Опел“ потеглил, докато детето слизало от автомобила и то паднало на земята. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

Ученици на мотопеди без регистрации

Два нерегистрирани мотопеда били засечени от полицаи от РУ-Кирково в хода на специализирана операция на територията на общината. Непълнолетен се придвижвал с нерегистриран мотопед и без регистрационни табели в полунощ на 28 юли в землището на село Фотиново. В землището на село Каялоба 18-годишен управлявал също нерегистриран мотопед. Моторните превозни средства са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Група „Охранителна полиция“ извършва проверки по случаите.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0