Водач на „Рено“ прати в болница пешеходец

Водач на „Рено“ прати в болница пешеходец

53-годишен мъж бил настанен в болница, след като бил блъснат от лек автомобил „Рено“ с 59-годишен водач. Пътното произшеств

53-годишен мъж бил настанен в болница, след като бил блъснат от лек автомобил „Рено“ с 59-годишен водач. Пътното произшествие станало във вторник малко след 9,30 часа на разклона за ТК „Бели брези“, съобщиха от полицията. Пострадалият бил транспортиран до кърджалийската болница, където установили фрактури на крака и в областта на рамото. Тестът за алкохол на водача, направен с техническо средство, е с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Ардино извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Само с материални щети е друго произшествие. Около 7,30 часа на кръстовището между бул.“Христо Ботев“ и ул.“Стефан Стамболов“ в Кърджали 48-годишен водач на „Деу“ блъснал „Шкода“. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0