Водачи се събраха в ареста – единият пиян, другият дрогиран

Водачи се събраха в ареста – единият пиян, другият дрогиран

Две бързи производства за образувани в РУ-Кърджали за управление на моторни превозни средства след употреба на наркотик и алкохол, съоб

Две бързи производства за образувани в РУ-Кърджали за управление на моторни превозни средства след употреба на наркотик и алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

38-годишен е бил задържан в полицейското управление, след като при направен тест се оказало, че е седнал зад волана след употреба канабис. Мъжът се придвижвал с „Форд“ и бил спрян в кв.“Възрожденци“ в областния град. След положителната проба за наркотик бил издаден талон за медицинско изследване, но водачът отказал проби.

В полицейското управление в Кърджали попаднал 20-годишен, който се придвижвал с „БМВ“, бил спрян на бул.“Беломорски“ в областния град и тестът за алкохол отчел 1,58 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ.

Нерегистриран автомобил бил засечен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково. 54-годишен се придвижвал със „Сеат“ и при проверка било установено, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от Закона за движение по пътищата за неизпълнено задължение за регистрация в двумесечен срок от придобиването. Група „Охранителна полиция“ работи по случая с оглед чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0