Вицът на деня: Доган не се занимавал с политика!

Вицът на деня: Доган не се занимавал с политика!

Вицът на деня е, че Ахмед Доган не се занимава с политика!Бившият съпруг на известната журналистка Светослава Тадаръкова – Димитъ

Вицът на деня е, че Ахмед Доган не се занимава с политика!

Бившият съпруг на известната журналистка Светослава Тадаръкова – Димитър, който обича да го представят за близък приятел на почетния председател на ДПС, се появил в една от телевизиите тази сутрин и казал: Чуваме се редовно, от шест месеца не съм го виждал. В прекрасно здраве е, твори, работи и, както знаете, от 8 години не се занимава с политика“. Творенията на Доган били в сферата на въглеродните технологии.

 

Какво ли означава да се занимаваш с политика!?

Това май водещият е пропуснал да попита гостуващия в студиото. Поне в сайтовете, които предават хроникирано участието на Тадаръков, го няма.

Интересно дали и Бойко Борисов си мисли, че Доган от 8 години хич го няма в политиката!? Или пък депутатите и кметовете на ДПС?

И със сигурност Доган хабер си няма от политическите мечти на приятеля си, който казва още: „НИЕ искаме правителство, което да управлява 4 години… Предлагаме петте партии да управляват с правителство, не експертно, а на професионалисти, като всяка година министър председателят да се сменя на ротационен принцип. Да бъдат сложени кадри от тези пет партии и по места, областни управители и т.н.“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0