Виртуален концерт за децата и пожелания от порасналите мечтатели от ОДК

Виртуален концерт за децата и пожелания от порасналите мечтатели от ОДК

По случай Международния ден на детето Общински детски комплекс отново ще бъде заедно с децата на Кърджали с виртуален Първоюнски де

По случай Международния ден на детето Общински детски комплекс отново ще бъде заедно с децата на Кърджали с виртуален Първоюнски детски празник, който може да се види на сайта и фейсбук страницата на ОДК.
ОДК Кърджали честити празника на всички деца с пожелание да  бъдат здрави,   вдъхновени, да мечтаят, да творят и се развиват и да имат весело и безгрижно детство!
В празничната програма, подготвена от талантливите момичета и момчета от ОДК и техните всеотдайни учители, участват клубовете „Театрално студио“, „Медийно студио“ „Театър, творчество изява“, школата  по етнография и краезнание, клуб по фотография, ДВГ „До Ре Ми“ и школата по изобразително изкуство.
Изненадата в края на програмата са поздравите на няколко пораснали деца от ОДК – Пламен Бонев – музикант, Александра Милева -журналист, Кристина Митева и Ахмед Юмер – актьори и Виктория Грозева – студент по продуктов дизайн, които вече осъществяват своите мечти.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0