Вижда ли по-далеч от Сарая „войводата“ Каракачанов!?

Вижда ли по-далеч от Сарая „войводата“ Каракачанов!?

Ако вицето в оставка и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и хората му всеки ден правят по нещичко, заложено в стратегията „На бой

Ако вицето в оставка и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и хората му всеки ден правят по нещичко, заложено в стратегията „На бой последен за 4-те процента и кацата с меда“, то ДПС ще върне третата си позиция и балансьорската роля в българската политика.

Завчера – фесове и портрети на Ердоган на „жълтите павета“, вчера – тревожно писмо до президента Румен Радев, днес, утре, вдругиден – задължително в телевизиите на властта, и така до деня за размисъл през юли. Тогава вече Ахмед Доган кефлийската ще се обърне към своите и „своите“: Благодаря, най-сетне изпълнихте плана, който се уморих да ви спускам!

 

Проблем има. И то много голям. Но Каракачанов и другите „войводи“ нямат дарбата да виждат за сериозен анализ нещата по-далеч от Сарая. Воеводските им сетива са притъпени от присъствието в „пещерата на Борисов с несметните блага“ и нишаните от Сарая.

Дори да им се поднася и поверителна информация, ще я четат интересчийската. 

Лакомия и страх – колко лоша комбинация!

 

Темата „350 000 отвъд Босфора ли тежат повече от 2 милиона по света?“ не е лъжица за устата на вицето в оставка и претендиращ за патриотичния вот политик, паднал зад борда. Най-малкото, защото избирателите, които в никакъв случай не попадат в категорията „лош човешки мат`риал“, го възприемат само като един „Сарай войводасъ“.


Проблемът е много сериозен.

Виждаш ли нещата само до Сарая, по-добре си замълчи.


24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0