ВИДЕО: 2 в 1 – и пицария ще има, и дига срещу наводненията пред блок №2

ВИДЕО: 2 в 1 – и пицария ще има, и дига срещу наводненията пред блок №2

„На мястото на премахнатия бордюр вече има изградена дига, която да не позволява водата, стичаща се по асфалта, да наводнява п

„На мястото на премахнатия бордюр вече има изградена дига, която да не позволява водата, стичаща се по асфалта, да наводнява пространството пред блок №2. Освен това има и налят бетон, там където бяха отстранени тротоарните плочки, за да могат да преминават автомобилите към блока“. Това обяви за 24rodopi.com Ахмед Ибрям, собственик на парцел във „Възрожденци“, ден след като живеещи в кооперация в кърджалийския квартал въстанаха срещу инвестицията му.
Припомняме, че недоволството им бе породено от разрушаването на перваза, спиращ водата към блока. При всеки проливен дъжд паркингът на блок №2 се превръщаше в езеро. Той бе разбит, за да се подготви теренът за изграждане на двуетажен търговски обект. Ахмед Ибрям обясни, че ще направи всичко възможно водата да не се стича отново там. Ден след обещанието, дигата бе изградена. За целта Ахмед Ибрям е направил клип, който да удостовери изпълненото обещание.
На мястото ще има пицария.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0