ВИДЕО: 152 минути на финала, за да напишеш история!

Световните шампиони по волейбол на СУ „Петко Р. Славейков“ бяха официално посрещнати в двора на кърджалийското школо и поздравени от изключително разв

Световните шампиони по волейбол на СУ „Петко Р. Славейков“ бяха официално посрещнати в двора на кърджалийското школо и поздравени от изключително развълнувания директор Милко Багдасаров.

“Когато човек се труди, то получава и своето голямо възнаграждение, а за вас то е едно много сериозно злато – световно злато! Благодаря ви и знайте, че това нещо едва ли някога в България ще бъде постигнато отново. Вие сте първите, вие сте щастливците и аз смятам, че няма човек, който да не ви благодари за това, което направихте не само за училището, не само за Кърджали, но и за България“, каза директорът Милко Багдасаров при посрещането на шампионите.

Треньорът на златните момчета Павел Митев припомни част  от емоциите по време  на първенството.

“Искам да ви кажа, че беше много тежко, много оспорвано и накрая нашите момчета издържаха психически. Благодарение на това успяхме да победим на финала отбора на домакините от Сърбия. 2 часа и 32 минути продължи този мач“, припомни Павел Митев, след което благодари за подкрепата.

“Искам от името на целия отбор да благодаря за подкрепата, която имахме от България, макар и от разстояние. Благодаря на всички, но най-вече искам да благодаря на директора Милко Багдасаров, който със загрижеността и любовта си през цялото време, беше винаги с нас“, посочи Митев.

Треньорът посвети успеха на любимото училище и връчи лично златен медал на директора Милко Багдасаров. Двама от играчите на тима пък получиха фланелка на отбора на „Арда“ по волейбол, тъй като вече ще се състезават за мъжкия тим. След това, всички заедно вдигнаха високо завоюваната купа.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0