ВИДЕО: Трогателен клип от Шотландия за пострадалия в тежка катастрофа на пътя „Маказа“-Кърджали

ВИДЕО: Трогателен клип от Шотландия за пострадалия в тежка катастрофа на пътя „Маказа“-Кърджали

Надпис "Şenol", нарисувано сърце на плажа, любимата му музика и млади хора, които махат за кураж и с пожелание за бързо оздравява

Надпис „Şenol“, нарисувано сърце на плажа, любимата му музика и млади хора, които махат за кураж и с пожелание за бързо оздравяване – всичко това е събрано в трогателен клип, заснет в Шотландия и адресиран чрез 24rodopi.com до 23-годишния Шенол Айтен Рамадан.
Младият мъж е един от пострадалите в тежката катастрофа, станала в понеделник на пътя „Маказа“ – Кърджали, в района на Садовица. Припомняме, че при зверския сблъсък загина един мъж, а 5-ма бяха ранени. Двама от пострадалите бяха транспортирани в болнично заведение в Пловдив. Един от тях е Шенол, който има лицева травма.
„Заснехме клипа на брега на Северно море, край Абърдийн. Шенол ми е батко, с година и 6 месеца е по-голям от мен. Много исках в този тежък момент за него да бъда там, но има пречки за пътуването. 25 дни батко ще бъде с шина на челюстта. Клипът, който заснехме с приятели от различни европейски държави, е за морална подкрепа на Шенол“, разказа пред 24rodopi.com Октай Рамадан.
Шенол, който е от кирковското село Чорбаджийско и двамата му приятели пътували за следобедната смяна във фабрика край Кърджали. Край Садовица обаче техният автомобил „Опел“ се удря в „Мерцедес“, в който пътуват трима мъже от Джебел. Един от пътниците в „Мерцедес“-а остава заклещен близо 40 минути в смачканата до наузнаваемост кола. 58-годишният мъж почина по-късно в кърджалийската болница.
На снимките: Катастрофата;
Двамата братя Октай (високият) и Шенол

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0