ВИДЕО: „Родопи Меском“ превзе BG-маркетите в Западна Европа, сега затваря цикъла с гостилница „Касапска среща“!

Една от най-утвърдените на пазара фирми „Родопи Меском“ ООД разширява своята дейност. Предстои откриване на гостилница &

Една от най-утвърдените на пазара фирми „Родопи Меском“ ООД разширява своята дейност. Предстои откриване на гостилница „Касапска среща“, където всеки ще може да се наслади на вкусни готвени ястия или да си вземе скара за вкъщи, приготвена изцяло от продукти на „Родопи Меском“.
Фирмата е на пазара от 1994 г. Занимава се с производство и преработка на месо и месни заготовки от свинско и телешко месо. Предлага богато разнообразие от трайни сурово сушени и варено-пушени колбаси, изделия от мляно месо, наденици и разфасовки. Основните цели, към които фирмата се стреми, са поддържане на високо качество на продукцията и задоволяване потребностите на своите клиенти. Разполага със собствено месопреработвателно предприятие, към което функционира и фирмен магазин.
26 години работа в бранша наредиха кърджалийската фирма сред най-добрите месопреработвателни компании в Европа.
Екологично чистите продукти от няколко години вече се предлагат и на пазара в Западна Европа. „Клиенти ни са търговци от Англия, Белгия, Холандия, които имат обекти с български стоки. Работим от много време с тях, зареждат се камиони, които пътуват до тези държави, за да могат нашенци да са най-близо до традиционния български вкус на месо и колбаси”, посочва собственикът на месокомбината Любомир Панайотов.
Над 100 са артикулите в семейната фирма. Конкуренцията в този бизнес е изключително голяма, затова и компромиси не се правят. Залага се на ниски цени и отлично качество. От компанията разчитат на месо от български и в частност-родопски животновъди.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0