ВИДЕО репортаж: Шокиращо! Стефан: Уплаших се, че друг ще я убие и затова реагирах така…

ВИДЕО репортаж: Шокиращо! Стефан: Уплаших се, че друг ще я убие и затова реагирах така…

„Съжалявам. Уплаших се, че някой друг щеше да я убие и без да искам реагирах така“.Това изрече пред екип на 24rodopi.com 21

„Съжалявам. Уплаших се, че някой друг щеше да я убие и без да искам реагирах така“.

Това изрече пред екип на 24rodopi.com 21-годишният студент Стефан С., който бе задържан за убийството на собствената му майка. 

Той бе доведен с охрана в четвъртък в съда в Кърджали, където се гледа мярката му за неотклонение. Прокуратурата поиска постоянно задържане под стража, а окръжните магистрати уважиха искането. Стефан С. остава зад решетки.

От десет до двадесет години затвор може да получи при доказване на вина кърджалиецът. Това предвижда Наказателният кодекс по съответния член, по който е привлечен като обвиняем за престъплението.

Припомняме, че деянието бе извършено рано сутринта на 12 април в жилище на улица „Средец“ в Кърджали. Съседи чуват ужасяващите писъци на 52-годишната жена, живееща на шестия етаж. Тя е наръгана с нож в областта на корема, а по-късно умира от раните си в болницата в областния град. Арестуван е синът й-21-годишен студент.

Жертвата била дългогодишна учителка. Преподавала в професионална гимназия в Кърджали. 

Задържаният за убийството е нямал криминални прояви. В полицията пък не са постъпвали сигнали и няма данни за семейни скандали, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Много стеснителен, без социални контакти, приятели, задържал се много време в дома си. Така описват задържания за убийството познати на семейството. 

„Живейте с надежда, а не със страх – семейството е винаги с теб!“ – това пък е един от последните постове на младия мъж в профила му във Фейсбук, установи проверка на 24rodopi.com. 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0