ВИДЕО репортаж: Херо: Моите амбиции винаги са големи, в момента бюджетът е в пъти по-нисък, целим се в 6-ицата

„Обадиха ми се от ръководството, обясниха ми честно и коректно моментното състояние на отбора. Както финансовото, така и потенциала на тима. Видях, че

„Обадиха ми се от ръководството, обясниха ми честно и коректно моментното състояние на отбора. Както финансовото, така и потенциала на тима. Видях, че хората са максимално честни и коректни, мен това ме спечели, защото доста съм лъган във футбола“.

Това обяви на първата си пресконференция при представянето си новият треньор на „Арда 1924“ Димитър Димитров.

„Моите амбиции винаги са големи. Ще се опитам поне като минимална задача да влезем в шестицата. Трябва да вдигнем нивото, да се борим да печелим мачове“, заяви още Херо.

„Селекцията е свързана с бюджет и финансови възможности, а знаете, че нещата са по-сложни. Доколкото имам информация бюджетът е в пъти по-нисък отпреди години. Въпреки това ще се опитаме да намерим нужните хора“, посочи още новият треньор.

„В последния момент се разделихме с Николай Киров, подчертавам – по негово желание. Освен това се разделихме с трима футболисти в последните два дни на трансферния прозорец и останахме без основни играчи, няма как това да не се отрази на тима, но ще продължаваме да работим и да търсим точните хора. Търсим и нов генерален спонсор, който да помогне и да откликне в ситуацията, в която се намира клуба“, посочи и спортният директор Ивайло Петков.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0