ВИДЕО репортаж: Хасан Азис: Имахме смелостта да предложим План за оздравяване!

ВИДЕО репортаж: Хасан Азис: Имахме смелостта да предложим План за оздравяване!

Планът за финансово оздравяване на Кърджали бе една от горещите точки на заседанието на Общинския съвет във вторник, предизвикала де

Планът за финансово оздравяване на Кърджали бе една от горещите точки на заседанието на Общинския съвет във вторник, предизвикала дебат.
„В предходния план, господин Азис ни убеждаваше как община Кърджали ще реши финансовите си проблеми и видите ли, как тя не трябва да прави такъв план. За съжаление община Кърджали не само не излезе от финансовото блато, а дори затъна още по-дълбоко в него“, заяви Руслан Терзиев от името на общинските съветници на ГЕРБ. От БСП пък, в лицето на Георги Кючуков, отговориха: „Трудно ми е да си представя, че ще има общински съветници, които ще гласуват „против“, само за да бъдат против“.
„Планът за финансово оздравяване е документ, който ние като управляваща партия имаме смелостта да предложим на обсъждане. Защото можем и да не го направим, но в крайна сметка даваме възможност на всички да вземат отношение по него. Важно е да се даде най-доброто предложение за финансовото оздравяване на общината“, посочи кметът Хасан Азис.
Планът за финансово оздравяване бе приет от Общинския съвет с 23 гласа „За“, трима бяха против, а 13 се въздържаха. Планът ще се приложи в периода 2020-2022 година.
Със същото разпределение на гласовете бе приет и отчетът на плана за финансово оздравяване за периода 2019-2020 година.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0