ВИДЕО репортаж: Улици, тротоари, бордюри – 1 200 000 лева за мащабен проект в Момчилград

ВИДЕО репортаж: Улици, тротоари, бордюри – 1 200 000 лева за мащабен проект в Момчилград

24 000 кв.м тротоарни плочи ще бъдат подменени в момчилградския „Квартал 11“ на този етап. Междублоковите пространства, как


24 000 кв.м тротоарни плочи ще бъдат подменени в момчилградския „Квартал 11“ на този етап. Междублоковите пространства, както и всички улици в квартала ще бъдат асфалтирани, тротоарите и бордюрите-подменени. Ремонтирана ще бъда и главната улица „Гюмюрджинска“.

Това обяви за 24rodopi.com кметът на Момчилград Илкнур Кязим. Тя и екипът й направиха символична първа копка на мащабния проект за реконструкция и рехабилитация на стойност 1 200 000 лв.

Във връзка с предстоящите ремонтни дейности, ще бъдат наложени и временни  ограничения на движението.

„Искаме предварително да се извиним за неудобството, което ще бъде създадено, но то е за хубаво. Ще помолим гражданите, когато стартира подмяната на плочите и асфалтовата настилка, да си преместят автомобилите, за да ни съдействат“, каза още кметът на общината.

Мащабните дейности, които ще бъдат извършени, са първите по рода си от самото устрояване на квартала, който днес изглежда особено впечатляващо предвид обновените и санирани преди време жилищни сгради.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0