ВИДЕО репортаж: След разговора посланик – кмет: 1. Онлайн срещи с инвеститори; 2. Реализация на проектите!

ВИДЕО репортаж: След разговора посланик – кмет: 1. Онлайн срещи с инвеститори; 2. Реализация на проектите!

„Посещението на нейно превъзходителство има голямо значение за нас, тъй като за първи път посланикът на Република Турция идва

„Посещението на нейно превъзходителство има голямо значение за нас, тъй като за първи път посланикът на Република Турция идва в нашия регион с целия си екип. Започнах нейно превъзходителство с инвестициите направени от Турция в нашия регион, които имат положителен аспект не само за района, но и в национален мащаб“, каза след срещата с посланика на Турция у нас Айлин Секизкьок кметът на Кърджали Хасан Азис.
Това е първото й посещение в Източните Родопи след встъпването й в длъжност. В тази връзка посланик Секизкьок коментира:
„Кърджали е много важен за нас. Ние го виждаме като град – мост между двете държави, не само в икономически аспект, но тук става въпрос за дълбоки чувства. Обсъдихме евентуални инвестиции в бъдеще. Ще направим възможното, за да ги реализираме. Заради пандемията първата стъпка ще бъде онлайн срещи с инвеститори от Турция. Реализирането на проектите е втората стъпка“, съобщи дипломатът.
От посолството подариха предпазни маски и 3000 PCR теста на Общинска администрация и на Областна администрация.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0