ВИДЕО репортаж: Скучна кампания?! Само какви „партийни пици“ се завъртяха в Кърджали…

Ресторантьор от Кърджали освежи скучната до момента предизборна кампания в региона. Дори я направи по-вкусна. Той пусна „предизбо


Ресторантьор от Кърджали освежи скучната до момента предизборна кампания в региона. Дори я направи по-вкусна. Той пусна „предизборно меню“, само за времето на кампанията, с пици на името на четири от партиите, които се борят за по-голямо присъствие в парламента. Целта на Данаил Дялков обаче не е пропаганда, а да накара повече хора да отидат до урните.

„Идеята е по-скоро да повишим избирателната активност, да събудим интереса на хората, да намалим апатията, която е обхванала повечето“, твърди ресторантьорът.

Интересното е, че продуктите във всяка от пиците имат препратка към съответната партия.

„Наблегнали сме и на продуктите. Примерно в пицата на ГЕРБ има синьо сирене, тази на БСП е с червени чушки, в пицата на ДПС има ориенталски салам, а в тази на „Има такъв народ“ е със спанак, сирена и свински врат – продукти характерни за кухнята в Плевенско, откъдето е родом Слави Трифонов“, обяснява Дялков.

Различните видове тестени изкушения се предлагат в меню под формата на флаер, в цветовете и наименованията на партииите. Посланието под тях е: „Важно е да гласуваш!“. Коя партийна пица ще се окаже най-поръчвана и ще спечели клиентите на заведението, ще стане ясно след 4 април.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0