ВИДЕО репортаж: Син срещу баща заради… дупка метър на метър

Дупките вече заемат особено място в обществото ни. Могат да погълнат милиони, но могат и да „изплюят“ куп кахъри, които да


Дупките вече заемат особено място в обществото ни. Могат да погълнат милиони, но могат и да „изплюят“ куп кахъри, които да повлияят върху емоциите на заобикалящия ги свят. Дори да скарат роднини…

Син настръхна срещу баща си заради дупка на пътя. Мястото е ул.“11“ в момчилградското село Груево, а ябълката на раздора е разкопан участък – метър на метър, заради нова ВиК партида. Близо две години синът настоявал бащата, който живее на метри от неговата къща, да възстанови компрометирания участък, но това така и не се случвало.

„Отвориха, направиха връзката, ама от там нататък никой нищо не бара. Казах на баща ми да си възстанови участъка, но на него въобще не му пука“, обяснява дупка-казуса синът Тунджай Халилефенди. 

„Автомобилите като минават, гумите влизат в дупката – проблемът е голям. През тук се движат и товарни коли“, обяснява Тунджай.

Бащата не бе открит за коментар, но според кмета на селото Ахмед Ибрахим, дупката не заслужава такова внимание. Въпреки това лично той се ангажира до една седмица, участъкът да бъде възстановен.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0