ВИДЕО репортаж: Синя еуфория и… „Отиваме за Купата!“

ВИДЕО репортаж: Синя еуфория и… „Отиваме за Купата!“

Настроението сред феновете на „Арда 1924“ преди финала за Купата на България бе повече от приповдигнато. В обедните часове


Настроението сред феновете на „Арда 1924“ преди финала за Купата на България бе повече от приповдигнато. В обедните часове на деня запалянковците започнаха да се събират пред стадиона, за да се качат в специално организирани за целта автобуси. Преди да потеглят за столицата много от тях дадоха и своите прогнози за историческия за Кърджали футболен мач.

„Отиваме за купата! С оглед на представянето ни досега мисля, че ще е закономерно, ако успеем да я вземем. Ще бием с 2:1“, „Тръгваме за победа, независимо с колко. И 1:0 ни стига в 90-ата минута. Важното е да донесем купата в Кърджали!“, „По принцип в нашето семейство сме цесекари, но отиваме да подкрепим „Арда“, казаха някои от феновете на родопския тим. Други скандираха: „Арда като говори, боговете мълчат. Това да знаят цесекарите. Само Арда!“.

18 автобуса потеглиха от паркинга на стадиона в парк „Простор“, десет от Кърджали, осем от останалите общини на областта.

Каква бе атмосферата на стадиона вижте в репортажа:

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0