ВИДЕО репортаж: Ремонтите в центъра: Работи се и в събота, „бързаме заради гражданите“

ВИДЕО репортаж: Ремонтите в центъра: Работи се и в събота, „бързаме заради гражданите“

„Бързаме, за да не създаваме неудобство на гражданите. Работи се от 7 до 18 часа, както и в събота“. Това обяви за 24rodopi


„Бързаме, за да не създаваме неудобство на гражданите. Работи се от 7 до 18 часа, както и в събота“. Това обяви за 24rodopi.com Сали Рамадан от отдел „Транспорт, рекламна дейност и общинска контрола” в Община Кърджали във връзка с изпълнението на дейностите по ремонт на тротоари и поставяне на осветление в централната част на града.

В момента голяма част от улица „Екзарх Йосиф“ вече е с нова тротоарна настилка и осветление. Строителните дейности вече са  между кръстовищата до централната църква и поликлиниката. От  9 ноември, в продължение на месец, се затваря за движение улицата в участъка от ул. „Отец Паисий” до ул. „Тракия”. 

В същото време от общинската фирма „Озеленяване, благоустройство и чистота“ извършват санитарна сеч на „Екзарх Йосиф“, като на места се премахват опасните и изсъхнали дървета. Някои се вадят от корен, за да улеснят рехабилитацията. Демонтират се старите стълбове и се поставят нови с енергоспестяващо улично осветление.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0