ВИДЕО репортаж: Регистрация на листи, притеснения заради хартията и… „Карадайъ на балотаж“

ВИДЕО репортаж: Регистрация на листи, притеснения заради хартията и… „Карадайъ на балотаж“

24rodopi.bg/Политика/TV „Целта ни е да бъдем участници в управлението на страната“, обяви зам.-председателят на ДПС Хасан Азис при регистрацията на

24rodopi.bg/Политика/TV

„Целта ни е да бъдем участници в управлението на страната“, обяви зам.-председателят на ДПС Хасан Азис при регистрацията на листата с кандидати за народни представители на Движението в Кърджали.

Що се отнася до кандидат-президентската двойка на партията, от Областната структура я определят като нов етап от развитието на ДПС.

„Идеята ни е да покажем един нов поглед върху образа на президента обединител. Ние ще работим за нашата кандидат-президентска двойка, за да успеят да се класират на втори тур, защото ние ще отидем на балотаж!“, заяви Хасан Азис. 

Малко по-късно в Районната избирателна комисия своята листа регистрираха и ПП ГЕРБ. Водач, очаквано, отново е Цвета Караянчева, втори в листата този път е кардиологът д-р Милчо Енчев. 

“Тръгваме за по-сериозен резултата и за един мандат. За да покажем, че не сме партия еднодневка, а имаме традиционни позиции в цялата област. Затова листата ни отново е така подредена, че в нея има представители на почти всички общини от област Кърджали, представители на почти всички професии. Това е заявка за сериозен успех“, посочи Цвета Караянчева.

Тя изрази опасения, свързани с изцяло машинния вот. 

“Притеснявам се, че хората ще се затруднят заради липсата на хартиена бюлетина, защото ще е доста сложно самото гласуване“, допълни още Караянчева, според която една от задачите на партиите  по време на кампанията е „да обяснят добре на избирателите как точно ще се осъществява самият машинен вот“./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0