ВИДЕО репортаж: Пред Паспортна: По-бързо се минава, но и в другите общини трябва да приемат експресни поръчки!

ВИДЕО репортаж: Пред Паспортна: По-бързо се минава, но и в другите общини трябва да приемат експресни поръчки!

Пред Паспортна служба в Кърджали е все така горещо и натоварено. След удълженото работно време, опашка от чакащи има, но като че ли,

Пред Паспортна служба в Кърджали е все така горещо и натоварено. След удълженото работно време, опашка от чакащи има, но като че ли, вече се минава малко по-бързо, твърдят част от хората.
“Има промяна, малко по-бързо се минава. По-хубаво стана така“, обяснява млада жена от Турция.
За други, промяна няма, особено що се отнася до експресните поръчки.
“В петък синът ми трябва да замине за Германия, купихме самолетен билет. Чакаме, а платихме 300 лв. за експресна поръчка. Ей сега взехме номер за петък следобед. Сигурно в неделя или понеделник ще трябва да пътува“, жалва се възрастен мъж.
“От началото на годината знаят, че август тук става калабалък. Трябва да взимат мерки още от тогава“, настоява друг. И двамата дават предложения за промени…
“Аз съм от Крумовград, там тридневни вече няма. В Джебел, Ардино, Момчилград също няма. Всички идват тук. Добре би било за два месеца тук да идват само експресните поръчки. Аз съм платил 300 лв., друг е платил по-малко за обикновена поръчка, но и аз чакам. В Момчилград, Джебел и в другите общини трябва да приемат бързи поръчки“, посочват хора от опашката.
Освен удълженото работно време, стана ясно, че сектор „Български документи за самоличност“ в Кърджали ще работи и тази събота – 15 август, от 7,30 часа до 18,30 часа заради повишения наплив.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0