ВИДЕО репортаж: Партията на Слави Трифонов стъпи в Кърджали

30-ина души са ядрото на партия „Има такъв народ“ в Кърджали. Близките цели - изграждане на структури във всяка от общ

30-ина души са ядрото на партия „Има такъв народ“ в Кърджали. Близките цели – изграждане на структури във всяка от общините в Източните Родопи. Голямата – България да говори за представянето на партията на Слави Трифонов в област Кърджали на предстоящите парламентарни избори. „Има такъв народ“ ще се бори за мандат в 9-ти Кърджалийски многомандатен район.
Това са акцентите от партийното събитие на седмицата в Кърджали –  откриването на офиса на „Има такъв народ“ в Кърджали.
“Кърджали е специфичен, защото управляващите го превърнаха в такъв. Иначе регионът си е съвсем нормален, в който живеят българи, български турци и българомохамедани – нормални хора със своите желания, стремежи и проблеми“, заяви в Кърджали Тошко Йорданов, зам.-председател на партия „Има такъв народ“.
Той и главният секретар на партията Виктория Василева бяха в града край Арда в събота за откриването на офиса на партията. Десетки граждани дойдоха за събитието, което започна с водосвет, отслужен от отец Боян Саръев.
„Има такъв народ“ вече има изградени структури в Кирково, Момчилград и Крумовград, съобщи областният координатор Юлия Чортленева.
Какво казаха Йорданов и Чортленева, във видео репортажа:

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0