ВИДЕО репортаж: „Парламентът“ в парка: „Да“ на служебния кабинет, стига кражби, не ни трябват 240 депутати!

Една от основните теми в страната в последно време е политическата обстановка и по-специално действията на служебния кабинет. Това коме


Една от основните теми в страната в последно време е политическата обстановка и по-специално действията на служебния кабинет. Това коментират и много от възрастните хора, събиращи се в Градската градина в Кърджали на раздумка. Познатите ни вече лица, дори намират прилика между тях и парламента, тъй като темата „Политика“ често ги изправя пред ожесточени спорове. В едно обаче са почти единодушни – оценката за работата на служебното правителство.

„Супер е! Такова правителство трябва да има, за да има дисциплина. Стига с тия кражби, омръзна ни от тях, стига толкова. Ние искаме хора, които не крадат и нямат кюлчета в чекмеджетата. Тоя хасковлия яко държи и натиска. Точно така трябва да бъде!“, казва един, а друг добавя:

“Перфектно е! Харесва ни, нека да си остане. Няма смисъл от такъв голям парламент – 240 души, че още 240 секретарки, шофьори и пр. Одобряваме и уволненията. Точно така трябва да бъде. Всичките мафиоти трябва да излязат от системата“, категоричен е друг.

„Прекрасно е това правителство. Искаме даже да продължи и след тия три месеца, без да има парламент. За какво ни е той? Досега какъв беше парламентът? Може ли един министър-председател да не влезе изобщо там? Ние каква държава бяхме – парламентарна или нещо друго?“, задава въпроси поредният.

„Всички министри са добри, перфектно работят, особено Бойко Рашков“, допълват още.  

Един-единствен от групата не споделя мнението на останалите:

„Имайте предвид, че силовият министър е потомък на комунисти. Никакви решения не може да вземе, само създава конфликти между старото и новото“.

Останалите хора в парка обаче продължават с положителните оценки…

„Добро е служебното правителство въпреки, че работи от съвсем кратко време. Нещата вървят добре. Образовани са, на това разчитат и хората – да ни ръководят грамотни, млади“, добавя и последният в анкетата.

Пет към едно в полза на служебния кабинет са мненията на възрастните хора в парка, които въпреки огорчението и възмущението все още се вълнуват от случващото се в страната.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0