ВИДЕО репортаж: Отделението под карантина, състоянието на жената в Момчилград е добро

ВИДЕО репортаж: Отделението под карантина, състоянието на жената в Момчилград е добро

Отделението, в което е настанена 62-годишната жена в Момчилград със съмнения за коронавирус, в момента е под карантина. Очакват се р

Отделението, в което е настанена 62-годишната жена в Момчилград със съмнения за коронавирус, в момента е под карантина. Очакват се резултатите от пробите, изпратени в референтната лаборатория в Стара Загора, да станат ясни утре.
Както вече съобщихме, възрастна жена от едно от големите села в родопската община е настанена в Многопрофилната болница „Д-р Сергей Ростовцев“ с едностранна пневмония. Официално към този момент все още няма случай на коронавирус в региона.
Знае се, че 62-годишната жена не е пътувала в чужбина и състоянието й на този етап е добро. Дори не се е наложило да бъде транспортирана до Инфекциозното отделение на Многопрофилната болница в Кърджали.

Очаквайте подробности след 17 часа
Междувременно от пресцентъра на болницата в Кърджали разпространиха съобщение, в което се казва:
Болничният пресцентър МБАЛ ”Д-р Атанас Дафовски” АД е упълномощен да заяви, че към 24.03.2020г. в лечебното заведение няма пациенти и персонал с доказано носителство на коронавирус.

Благодарим на всички, които спазват изискването да посещават по неотложни причини лечебното заведение с предпазни маски.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0