ВИДЕО репортаж: Николай Киров пред 24rodopi.com: С воля и характер заслужено победихме!

ВИДЕО репортаж: Николай Киров пред 24rodopi.com: С воля и характер заслужено победихме!

„Днес, в това горещо време успяхме да наложим едно добро темпо. Това ни помогна да надделеем над „Ботев“ във всяка

„Днес, в това горещо време успяхме да наложим едно добро темпо. Това ни помогна да надделеем над „Ботев“ във всяка ситуация“, коментира героят на мача Иван Коконов

„Нещата при нас бяха на двете крайности. Доста елементарни голове в много неприятно време – 1-та и 45-тата минута. Това наложи една смяна на полувремето в тактическата схема. Малко повече усилия, малко повече нерви, но с воля и характер заслужено победихме“, коментира треньорът на „Арда 1924“ Николай Киров, след края на футболната среща с „Ботев Пловдив“. Припомняме, че „Сините от Кърджали“ спечелиха с 3:2, след като на полувремето губеха с 1:2. Срещата ще се запомни и с историческия гол в 15-ата секунда.
„Каквото може да се случи, за да не спечелим този мач, се случи. В крайна сметка отстъпихме , след много динамичен и интересен мач. Ние бяхме губещата страна в този двубой. Допуснахме елементарна грешка, а основната вина за представянето ни, нося аз“, каза треньорът на „канарчетата“ Ферарио Спасов.
„Днес, на това тежко време, успяхме да наложим едно добро темпо. Това ни помогна да надделеем над „Ботев“ във всяка ситуация“, коментира играчът на мача, с две попадения в срещата Иван Коконов.
Какво казаха треньорите на двата отбора и играчът на мача, вижте във видеото:

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: