ВИДЕО репортаж: Наполовина празни или наполовина пълни бяха масите след отварянето на заведенията!?

ВИДЕО репортаж: Наполовина празни или наполовина пълни бяха масите след отварянето на заведенията!?

Заведенията с градини и тераси в Кърджали отвориха, но повечето от масите останаха празни. В днешния празничен 6 май в центъра на об

Заведенията с градини и тераси в Кърджали отвориха, но повечето от масите останаха празни. В днешния празничен 6 май в центъра на областния град, малцина се възползваха от възможността да отдъхнат и пият по нещо в откритите заведения.
От предпазливост или по някаква друга причина клиентите бяха изключително малко. Какви бяха коментарите на собствениците? За някои масите бяха наполовина празни, за други – наполовина пълни.
Иначе, навсякъде масите са пренаредени така, че да бъде спазено изискването за разстояние между тях, което според последната заповед на министъра на здравеопазването е 1.5 метра, а не както се предвиждаше в началото 2.5 метра. Обслужващият персонал е с нужните предпазни средства – маски и ръкавици, а масите се дезинфекцират след всеки клиент. Успоредно, текат и масови проверки, които ще следят, спазват ли се изискванията в заведенията на открито.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0