ВИДЕО репортаж: Над два тона препарат срещу коронавируса в Кърджали!

ВИДЕО репортаж: Над два тона препарат срещу коронавируса в Кърджали!

Започна дезинфекция по паркове и зелени площи в Кърджали. В ранните часове на деня работници от Общинското предприятие „Озе

Започна дезинфекция по паркове и зелени площи в Кърджали. В ранните часове на деня работници от Общинското предприятие „Озеленяване чистота и благоустройство“ пръскаха в Градската градина. Успоредно с тях, екипи дезинфекцират и в други части на града – останалите паркове, детските площадки, пространствата около паметниците, храмове и около обществени сгради. За целта е осигурен над два тона препарат, съобщиха от общинската фирма. Успоредно с това се пръска и на Пазара на производителите. Тържището вече е с един вход и изход.
Предвидено е на 18 март да стартира и машинно миене на улиците в града, по график. Всички улици първа категория ще се мият всеки ден, улиците втора категория – три пъти седмично, улиците трета и четвърта категория – един път седмично. Във водата в цистерните ще се добави дезинфектант, одобрен от Министерството на здравеопазването. Миенето ще започва в ранните часове на деня, за да не се пречи на движението. Ще се измиват и прилежащите тротоари, площади и други пешеходни пространства.

Другият видеорепортаж: Конспирация, хигиена и „краят на света“ в „Квартала на гурбечтиите“ – очаквайте
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0