ВИДЕО репортаж: Към върха на древните, към върха и на изборите, Петя Михалевска: Време е за победа и промяна!

ВИДЕО репортаж: Към върха на древните, към върха и на изборите, Петя Михалевска: Време е за победа и промяна!

Множество симпатизанти на БСП в Кърджали, както и техните семейства, се събраха в подножието на древния град Перперикон, за да изкачат

Множество симпатизанти на БСП в Кърджали, както и техните семейства, се събраха в подножието на древния град Перперикон, за да изкачат всички заедно скалния комплекс. Идеята има за цел да покаже единство, устрем към победа, изкачвайки върха, и постигане на така желаната промяна. А посланието е: максимално използване на природните и културно-исторически дадености в региона за развитието на туризма.

„Целта на БСП в Кърджали е след като на 4-ти спечелим и вземем мандата, държавата да се обърне с грижа, с поглед и стратегия за развитието на туризма. Защото тук, визирайки скалния комплекс, роля има не само общинската власт, тук отношение е длъжна да има и държавната власт. Няма как без помощта на държавата, Перперикон и още над 400 обекта в цялата област да добият световна популярност, такава каквато заслужават“, каза водачът на листата на БСП в Кърджали Петя Михалевска.


Според Георги Кючуков, трайно свързан с древния град, запознат в детайли с историята му, Перперикон е пример за това как трябва да изглеждат и останалите паметници в областта, затова:

„Държавата е тази, която трябва да има грижа за съхранението, стопанисването и проучването на всички подобни паметници. Защото ние, заедно с Италия, Турция и Гърция, сме четирите държави в Европа, които разполагаме с най-много такива паметници, но разликата е там, че останалите държава се възползват много по-добре от миналото, което са наследили“, добави Георги Кючуков.


„Пътят, по който стигнахме до тук, е благодарение и на Тройната коалиция, в периода преди ГЕРБ да дойде на валст. Добра или лоша, тя остави своите следи. Днес, ние минаваме от тук и ги виждаме. Нашето желание е, както преди хиляди години древните са оставили своя отпечатък, и ние да го направим. Да оставим нашите следи за хората, защото това е смисълът“, каза още Петя Михалевска.

Всички заедно, призоваха отвисоко: „Желаещите промяна и развитие, на 4-ти април да се доверят на №4 в бюлетината!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0