ВИДЕО репортаж: Какво мислят хората в Мишевско за хляба и парламента

ВИДЕО репортаж: Какво мислят хората в Мишевско за хляба и парламента

„Тия хора там гледат да разсипят всичко. То и без туй е разсипано и още повече да се разсипе, а те да си играят техните игри“, изрича 70-годишният

„Тия хора там гледат да разсипят всичко. То и без туй е разсипано и още повече да се разсипе, а те да си играят техните игри“, изрича 70годишният Суат от джебелското село Мишевско по повод политическата обстановка в страната. А проблемите, според хората, не само, че няма да бъдат разрешени, но и ще се задълбочат, като растящите цени на стоки и услуги например.

„Цената на хляба расте. С по 10 стотинки все вдигат, на тока и водата също и айде 100 лeва взели“, допълва друг възрастен мъж.

Яд, разочарование и дори отчаяние са обхванали голяма част от хората в малките населени места като Мишевско. Сред недоволството се чу и персонална  критика.

“Ние ще го подкрепяме, друг ще го подкрепя Слави, а той ще си гледа своето там горе. Разочаровани сме, излязоха толкова много хора да гласуват“, допълва с огорчение трети, а друг до него заявява: “По-хубаво да не гласуваме, не вярваме вече!“

Закани, които ще проличат на евентуални избори наесен.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0