ВИДЕО репортаж: ИТН: Пускаме хвърчилата на „Индустриалната зона“ на Борисов в Кърджали!

ВИДЕО репортаж: ИТН: Пускаме хвърчилата на „Индустриалната зона“ на Борисов в Кърджали!

След като „откриха“ символично Околовръстния път на Кърджали, опитаха да изиграят футболен мач в неоткритата все още спортн


След като „откриха“ символично Околовръстния път на Кърджали, опитаха да изиграят футболен мач в неоткритата все още спортна зала, отборът на ПП „Има такъв народ“ реши да отправи още едно послание, организирайки фестивал на хвърчилата.

„Тук сме, за да открием първия по рода си фестивал на хвърчилата, защото след като разбрахме във вчерашния ден, че господин Борисов няма неизпълнени обещания към Кърджали, решихме да проверим. И сме тук, на Индустриалната зона до бившето летище. Както виждате доста добре е построено с всички подстъпи и достъпи“, посочи кандидатът за народен представител Георги Чепишев, според който именно тук, гръмките лъжи на бившите управляващи натежават силно.

„В този ред на мисли, политиката на ГЕРБ в Кърджали е едно отлитащо хвърчило и този символ искам де покажем тук, на място. Сигурни сме, че именно в деня на изборите, всичко това – високомерието, наглостта и лъжливите обещания, ще спрат. Доказателство за това са хилядите, които надигнаха глава и дойдоха на организирания от нас фест, за разлика от онези, водени от страха в залите“, допълва Чепишев.

„Надявам се на 11 юли, всички заедно да поемем в една посока – промяната. Време е за друго, за промяна на България към по-добро!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0