ВИДЕО репортаж: ИТН почистиха паметника на Капитана и рекоха: Шпаклата е символ на… изчегъртването на ГЕРБ!

Въоръжени с кофи, метли, лопати и шпакли кандидатите за народни представители на  ПП „Има такъв народ“ (ИТН), начело с водача на листата Васил Георгие

Въоръжени с кофи, метли, лопати и шпакли кандидатите за народни представители на  ПП „Има такъв народ“ (ИТН), начело с водача на листата Васил Георгиев и сценариста Филип Станев, почистиха един от емблематичните паметници в Кърджали, този на капитан Петко войвода. Още в самото начало на дружната оборка край монумента, бе вмъкнато послание…

„Искам да кажа нещо много важно, скрито като послание в тази шпакла. Изразът „да изчегъртаме“ ГЕРБ може да бъде символизиран от този инструмент. Това, което ще трябва да се случи на 11 юли“, каза Филип Станев, сочейки шпаклата в ръцете си.

“Екипът на „Има такъв народ“ в момента почиства този паметник. Той беше в меко казано окаяно състояние. Почистихме тревата около него. Сега нашите колеги го мият, както виждате. Важното, което предстои обаче, е на 11 юли. Всички български граждани, които смятат, че е време за друго е добре да дадат своя вот, защото това е демокрацията“, заяви още Станев.

След грижливото почистване на паметника и мястото около него, съмишлениците отправиха пожелание: “Нека както водата ще отмие тази мръсотия, така и ние да успеем да отмием ГЕРБ от политическия живот“.

След това призоваха за промяна с номер 22 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Yalchin mestanli obeshtavashe avtonomiq, kogato beshe ot dost de….