ВИДЕО репортаж: Борисов в Кърджали: Направихме стадиона, платихме за Пазара, Водното огледало!

ВИДЕО репортаж: Борисов в Кърджали: Направихме стадиона, платихме за Пазара, Водното огледало!

„Дадохме пари и направихме „Арена Арда“. Нашето правителство плати и Пазара, плати и Водното огледало. Те го откриха, но ние го платихме. Нашето

„Дадохме пари и направихме „Арена Арда“. Нашето правителство плати и Пазара, плати и Водното огледало. Те го откриха, но ние го платихме. Нашето правителство се намеси, когато беше кризата с ОЦК. Правихме пътища, дадохме пари за Перперикон, „Маказа“, изградихме манастир, дадохме 70 милиона лева за саниране на училищата, защото е редно за града“, изброи направеното през годините от правителството на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов пред симпатизанти в Кърджали. 

Той бе посрещнат с бурни аплодисменти в препълнената залата на театъра в родопския град.

Борисов посочи ролята си на балансьор в отношенията с Турция.

“Само преди дни с президента на Турция говорихме, че българските мюсюлмани трябва да бъдат моста на приятелството, на дружбата между двете ни страни. Неслучайно бяха открити тук и заводи, и на всичките ме каниха да ги откривам“.

След което предупреди…

“Моля ви, ако ми вярвате, отидете и се ваксинирайте още следващите дни, докато има ваксини. Другият месец ще бракуват ваксините, а не са и поръчали нови“, поясни Борисов.

Водачът на листата в 9МИР Цвета Караянчева представи всички в нея и се обърна към множеството с думите: “Всички ние, в продължение на 14 години, устояваме мира, демокрацията, съвместното съжителство на всички етноси. Ние сме хората, които сме алтернативата на ДПС, защото тук идват много парашутисти. Хора, които нямат представа, дори колко общини има в област в Кърджали. Хора, които идват, обещават и си заминават“, посочи Цвета Караянчева.  

“Опитват се болшевишки да спечелят служебно изборите. Никой досега, освен президентът Румен Радев, не си е позволявал да инструктира служебен кабинет така, че да се намесва директно в изборния процес и то срещу определена политическа партия“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. 

А Борисов пожела: “Бъдете яки, бъдете крепки и смели. Винаги сте ми вярвали, винаги съм ви извеждал до победа“.

Победа, със сериозна подкрепа с номер 5 в интегралната бюлетина, за да се въведе ред в хаоса!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0