ВИДЕО репортаж: Белия: Излизаме срещу сериозен отбор, целта – надиграваме ги технически!

„Готвим се за доста сериозен двубой с отбор с традиции в европейските клубни турнири. С над 40 срещи в тях“, заяви старши треньорът на „Арда 192

„Готвим се за доста сериозен двубой с отбор с традиции в европейските клубни турнири. С над 40 срещи в тях“, заяви старши треньорът на „Арда 1924“ Николай Киров-Белия, на пресконференция в Кърджали, ден преди историческата среща с израелския „Апоел“ Беер Шева.

„Това е първо участие на „Арда“ в европейски клубни турнири, но пък имаме доста състезатели с опит в тях, които знаят, че това е място, в което се получават хубави двубои. За нас е удоволствие да участваме в Лигата на конференциите, затова се надявам да покажем нужното самочувствие, дисциплина и концентрация, които могат да ни помогнат в тази среща“, отбеляза Киров.

Настроението в отбора е приповдигнато, каза и капитанът Пламен Крумов.

„Настроението в отбора е отлично. Мисля, че сме подготвени добре. За наше щастие единствено Алекс Петков има проблеми и няма да е на линия, останалите сме здрави и готови за утрешния двубой. Имаме нужда от подкрепата на нашите фенове, които и досега винаги ни помагат“, посочи капитанът на родопския тим.

Целта е отборът на „Арда 1924“ да надиграе противника чисто технически, допълни  треньорът Николай Киров.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0