ВИДЕО репортаж: Без оптимизъм в кърджалийци: Правителство няма да има, разградена държава!

ВИДЕО репортаж: Без оптимизъм в кърджалийци: Правителство няма да има, разградена държава!

Настроението на кърджалийци след поредните парламентарни избори не е особено оптимистично, що се отнася до съставяне на редовно правителство. Мн

Настроението на кърджалийци след поредните парламентарни избори не е особено оптимистично, що се отнася до съставяне на редовно правителство. Мненията са разнопосочни, подобни на резултатите от изборите.

„В момента е такава разградена държава, че не може да бъде. Мисля, че няма да могат да съставят правителство, но е хубаво да го направят, да има такова, защото не трябва да се отива на трети избори. Това ще е крах за самата държава“, е мнението на възрастен мъж от Кърджали.

„Всичко е толкова объркано, че просто не може да се ориентираш дори. Според мен, няма да има правителство на Слави и ще трябва да отидем на нови избори“, казва друг.

„Няма да има правителство. Случващото се е  провал на българската политика“, казва трети, също не особено обнадежден за политическата ситуация в момента.

„Дебати трябва да има, дебати и консултации“, казва възрастен господин.

Има и такива, които предпочитат да се въздържат от мнение поради една или друга причина.

„Ние не ги разбираме тия работи. Гласуваме иначе, ама нямаме представа от нищо“, „Аз не съм политикант, аз съм прост работник“, допълват въздържалите се от мнение.

Настроения, оприличаващи и самата политическата обстановка – сложна.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0