ВИДЕО: Протест срещу „хубавците“ vs. Ориенталски ритми и купон в кръчмата

На поредния протест в Кърджали, недоволните намаляха в пъти. Единици излязоха днес пред паметника на Левски, за да изразят позиция

На поредния протест в Кърджали, недоволните намаляха в пъти. Единици излязоха днес пред паметника на Левски, за да изразят позицията си. Някои от тях се разграничиха от останалите.
„Там, тези хора, които са се събрали, се свързват по някакъв начин с определена партия. Ние не искаме да имаме нищо общо с нито една партия“, изрази позицията си млад мъж, загърнат с българския трибагреник. Съратникът му, също обгърнал трикольора, сподели: „Само двама останахме. Това означава, че всички са добре. Явно са добре, щом седят и лежат в домовете си, пият бира пред блока“.
Възрастна жена, държаща плакат с ликовете на Борисов и Гешев с надпис „Оставка“ под тях, с насмешка сподели: “Държа най-хубавите мъже. Те така са ги направили, хич не са хубави ама… Искаме им оставката. Искам да живея мирно, спокойно. 40 години съм дала на тази държава, а живея с 250 лева пенсия“.
И докато сред малкото протестиращи се носеше знаковата песен на Емил Димитров „Моя страна, моя България“, на метри, в отсрещното заведение, хората празнуваха и виеха кръшно снаги, под звуците на ориенталски ритми.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0