ВИДЕО: Легендата Емо Кременлиев: Залагаме на родни футболисти, целим се в бараж!

ВИДЕО: Легендата Емо Кременлиев: Залагаме на родни футболисти, целим се в бараж!

„Визията да се залага на родни футболисти не е само при „Арда 1924“, ще важи за доста отбори в България. Просто к

„Визията да се залага на родни футболисти не е само при „Арда 1924“, ще важи за доста отбори в България. Просто коронавирусът ни промени наистина, но пък в случая може би е за добро. Трябва да заложим на българското, на младите играчи. При всички случаи няма да са по-лоши от чужденците“.
Това е мнението на легендата Емил Кременлиев.
Бронзовият медалист от САЩ`94 се завърна в Кърджали и отново е част от екипа на клуба. Той е в треньорското ръководство на „Арда 1924“ и застана пред камерата на 24rodopi.com дни преди рестарта на родния шампионат.
„Някак си винаги съм чувствал Кърджали много близък до мен, хората обстановката тук е такава. С приповдигнато настроение започнах отново работа, много съм радостен“, посочи Кременлиев.
„Този отбор, който аз оставих, и този сега, има коренна разлика. Най-вече във футболистите. Тези играчи са с друга класа, те бяха в Б група, това е А група. Така, че несъмнено има разлика“, посочи Кременлиев.
Той коментира и формата на футболистите предвид дългата изолация.
„Всичко се случва много бързо, нямаме много време, но както е при нас, така е и при другите отбори. Определено не сме готови на 100% към момента, но каквото такова“, сподели Кременлиев.
По думите му, тимът няма реални шансове за първата шестица. „Играем за 7-8-мо място, бараж евентуално и там вече каквото дойде“, допълни легендарният защитник.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0