ВИДЕО: Еуфория преди мача, фенове: „Арда 1924“ ще победи „Левски“!

ВИДЕО: Еуфория преди мача, фенове: „Арда 1924“ ще победи „Левски“!

"Арда 1924" ще изиграе първата си домакинска среща на собствен терен на старта на 2-ри кръг от efbet Лига. Мачът ще се играе на обно

„Арда 1924″ ще изиграе първата си домакинска среща на собствен терен на старта на 2-ри кръг от efbet Лига. Мачът ще се играе на обновения стадион в парк „Простор“, който вече покрива изискванията на БФС. Еуфорията е още по-голяма, тъй като битката ще е срещу тима на „Левски“, най-обичаният футболен отбор в България, което пък гарантира рекордни приходи в касата на кърджалийския тим от продажба на билети.
След първия кръг и равенството 3:3 в Монтана, „Арда 1924“ заема 5-то място в класирането, докато „Левски“ се срамува заедно с пловдивския „Локомотив“ на предпоследното 13-то място.
Още при самото отваряне на касите, само за няколко часа, на 11 август, са били продадени 728 билета. Фенове и днес се редяха пред касите на стадиона, за да си осигурят билет за срещата в събота. Привържениците дадоха и прогнози за предстоящия двубой.
„Ще е много интересен мач. Победа и само „Арда“! Нашите ще бият с 2:1“, прогнозира фен на родопския тим, малко след като си купи билет за срещата.
„Надявам се да бием с 2:0“, изрича друг.
А за някои почитатели на отбора любовта към родния тим не знае граници.
“От Турция идвам, специално заради „Арда“. Разговарях с някои момчета тук и по техните думи, мисля, че ще победим“, прогнозира мъж, пристигнал от южната ни съседка за двубоя на 15 август.
Независимо от изключтелния интерес към срещата, поради изискванията на Министерството на спорта и Регионална здравна инспекция, на стадиона ще бъдат допускани не повече от 1000 зрители в сектор.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0