ВИДЕО: Вълна от съчувствие! Кърджалийци тръгват към „Мразовец“ с помощ за семейството на Месут!

ВИДЕО: Вълна от съчувствие! Кърджалийци тръгват към „Мразовец“ с помощ за семейството на Месут!

Вълна от съчувствие предизвика тежката съдба на семейството на убития на пътя велосипедист Месут Али. След репортажа на 24rodopi.com

Вълна от съчувствие предизвика тежката съдба на семейството на убития на пътя велосипедист Месут Али. След репортажа на 24rodopi.com десетки хора са готови да помогнат на майката и бащата на загиналия, блъснат от автомобил мъж.
Събират се пари, както и хранителни продукти. Хора с добри сърца ще се съберат в неделната сутрин пред КАТ, откъдето да потеглят за махала „Мразовец“ на село Горско Дюлево, където живеят родителите на починалия Месут – Елмаз и Мустафа Али.
„Нека тръгнем заедно и, малко или много, да прегърнем майката и да помогнем с каквото можем“, е призивът в социалните мрежи.
Припомняме, че мъжът е парализиран, за него се грижи съпругата му. И трите деца на семейството са се родили глухонеми. Доходите на двамата отиват главно за лекарства, а те живеят с няколко десетки лева на месец.

Само преди дни Окръжният съд в Кърджали постанови условна присъда на шведския гражданин Веждин С., който през юни миналата година блъсна с автомобила си и уби 37-годишен велосипедист по пътя за „Маказа“. За Елмаз и Мустафа Али, този ден се оказва кошмарен, защото губят сина си Месут. Фаталното произшествие преобръща и без това изпълнената им със страдание съдба. Двамата дори са нямали пари за погребение на сина си. За него помогнал вуйчото на загиналия.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0