ВИДЕО: Важно за бизнеса! Експерти консултират родопчани с идеи за 200 000 евро!

ВИДЕО: Важно за бизнеса! Експерти консултират родопчани с идеи за 200 000 евро!

Експерти отново ще консултират предприемачи в Крумовградско, които да реализират своите бизнес идеи с финансова подкрепа на „

Експерти отново ще консултират предприемачи в Крумовградско, които да реализират своите бизнес идеи с финансова подкрепа на „Дънди Прешъс Металс“.
Сдружение „Фонд за подкрепа и насърчаване на микро, малък и среден бизнес в община Крумовград“ организира информационни срещи и консултации в началто на следващия месец.
На 1 септември срещи ще се проведат в три населени места в общината. От 9 часа в село Странджево, в 11 часа в Поточница, в 14 часа в Токачка.
Информационната кампания продължава на 3 септември от 10 часа в село Аврен, а в 13 часа е планирана среща с кандидати за финансиране от Фонда в Крумовград.
Припомняме, че първите фирми получиха своите сертификати за одобрените проекти за финансиране още през миналата година.
Чрез Фонда крумовградчани с идеи за собствен бизнес ще могат да получат финансова помощ в размер до 200 000 евро за всеки свой проект.
Програмата за подпомагане на бизнес начинания е в общ размер на 5 млн. щатски долара, като за тази година заложените средства са в размер на 3 000 000 долара.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0