ВИДЕО: Багери подготвят терена за бъдещия Ритейл парк

ВИДЕО: Багери подготвят терена за бъдещия Ритейл парк

Теренът, върху който ще бъде изграден бъдещият търговски комплекс в Кърджали, вече се разчиства. Ритейл парк ще се разположи върху площ


Теренът, върху който ще бъде изграден бъдещият търговски комплекс в Кърджали, вече се разчиства. Ритейл парк ще се разположи върху площите на бившето „Пътно“, на улица „Първи май“, на изхода на областния град в посока Момчилград.

Старите сгради вече са съборени, тежка техника пък разчиства останките. Успоредно с това се премахват дървета и всякаква друга растителност. 

Както вече съобщихме, Кърджали най-накрая ще има своя голям търговски комплекс.

В инвестиционното намерение до Общината е посочено, че ще се реализира изграждането на модерен, функционален и екологичен търговски парк, като ще бъдат облагородени и околните площи, за да добие този район на Кърджали модерен облик. Ниското и средно застрояване за търговска, производствена и складова дейност ще бъде върху площ от 15 000 кв. метра.

6 200 000 евро ще бъдат разходвани само в строителството на търговския комплекс, а магазините на известни български и европейски брандове ще инвестират още около 3 милиона евро.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0