Вера от Лондон: Да постигнеш успехи в чужбина е трудно, но не и невъзможно

Вера от Лондон: Да постигнеш успехи в чужбина е трудно, но не и невъзможно

„Да постигнеш успехи в чужбина наистина е трудно, но с много труд и упоритост, подкрепата на семейството и доза късмет - ня

„Да постигнеш успехи в чужбина наистина е трудно, но с много труд и упоритост, подкрепата на семейството и доза късмет – няма невъзможни неща!“, казва Вера Палазова от Лондон, която празнува днес рожден ден. Тя работи като началник отдел в Неполитическа Консултативна Федерация, основана в далечната 1862 г. в центъра на британската столица.

Вера Палазова е от Ардино и през 2007 година емигрира със съпруга си Алтънер Дурмушев в Обединеното Кралство, където завършва Бизнес мениджмънт и финанси в Уестминстърския Университет. Най-голяма радост и гордост за семейството е тяхната дъщеричка – Лара.

„Лондон е много красив град. Пълен е със забележителности и безкрайни възможности. В свободното си време пътуваме до различни и интересни дестинации по света, но всяка година поне два пъти се завръщаме в родния си град Ардино – райското кътче на земята! Копнея да видя родния си край, потънал в зеленина“, споделя Вера.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0