Вежди Рашидов: Човешкият живот не е парцал, за да бъде омърсяван по медиите

Вежди Рашидов: Човешкият живот не е парцал, за да бъде омърсяван по медиите

 "Човешкият живот не е парцал, за да бъде омърсяван по медиите. Трябва да се покажат доказателства", коментира Вежди Рашидов в ефира на Нтв във връзка

 „Човешкият живот не е парцал, за да бъде омърсяван по медиите. Трябва да се покажат доказателства“, коментира Вежди Рашидов в ефира на Нтв във връзка с новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев и  обвиненията за корупция срещу правителството на Бойко Борисов.

„Нямам нищо против тези млади хора. Те явно са образовани, не са лишени от възможности“, каза почетният гражданин на Кърджали и политик от върховете на ГЕРБ по адрес на Петков и Василев.

„В ГЕРБ също има много почтени и достойни хора. Само да се говори – не приемам. Дайте корумпираните да ги линчуваме заедно. Сега като оцапахме средата, дайте да изберем почтените“, чуди се бившият депутат от ГЕРБ.

Вежди Рашидов не скри критиките си към лидера на първата политическа сила в 46-ото Народно събрание „Има такъв народ“. По думите на бившия културен министър с помощта на Слави Трифонов било „отгледано едно опростачено поколение в страната, което не знае кой е Иван Вазов“. „Слави първо себе си трябва да изчегърта, ако говорим за негативите“, твърди Рашидов.

Според скулптора „Продължаваме промяната“ е президентска партия и в това няма нищо лошо. „Почтен е този, който го показва, не който само говори. Те обявиха, че ако ГЕРБ си кажат, че са корумпирани, може да се говори с тях. Кое се доказа, за да се разкайват? Раздават се присъди по медиите, без съдът да се е произнесъл“, недоумява Рашидов.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0