Вежди Рашидов: И аз да съм на мястото на Борисов, няма да отида в парламента!

Вежди Рашидов: И аз да съм на мястото на Борисов, няма да отида в парламента!

„Искат Борисов да отиде в парламента, за да го унижават. И аз да съм на неговото място, и аз няма да отида, за да еректират духов

„Искат Борисов да отиде в парламента, за да го унижават. И аз да съм на неговото място, и аз няма да отида, за да еректират духовно хора, които и дърво не са посадили“, коментира в студиото на Нова тв депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Почетният гражданин на Кърджали определя ситуацията след изборите като уникална, тъй като щяло да се наложи победителят да отиде в опозиция. Той смята, че още в първия ден се е видяла не парламентарната, а площадната демокрация. Рашидов съветва колегите си в парламента да „успокоят топката” и да не използват груб език.

Според него улицата е влязла в парламента. Той е на мнение, че не можеш да заплашваш и да крещиш от парламентарната трибуна.

„Бих посъветвал Борисов да им върне властта. Да управляваш е много тежка отговорност, трябва да градиш, а си постоянно под прожектора. Нека да вземат властта, не могат без отговорност да се откажат от нея. Нека вземат властта и тогава ще се следим, ще гледаме кой какво прави за държавата и ще се сравняваме. Сега им е много лесно“, каза Рашидов.

24rodopi.com 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0