Васил Божков разшири атаката, намеси и пиарката на премиера

Васил Божков разшири атаката, намеси и пиарката на премиера

Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков, срещу когото прокуратурата повдигна 18 обвинения, разшири атаката си към най-близкия кръ

Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков, срещу когото прокуратурата повдигна 18 обвинения, разшири атаката си към най-близкия кръг на премиера Бойко Борисов.
В нов пост във Фейсбук той написа: „През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“. Той пуска и снимка на Севделина, а не както я е написал Божков Севдалина Арнаудова, която е сред близките сътрудници на Борисов. Според правителствения сайт тя е съветник в политическия кабинет на премиера Бойко Борисов и завежда връзките с обществеността.
От години Арнаудова е сред най-близките му хора и винаги е с него при обиколките му с джипа, като снима и предава директно неговите изяви. Това й спечели прозвището „Севделина ТВ“, пише „Сега Бг“.
През 2015 г. Борисов кумува на сватбата на Севделина Арнаудова. Нерядко премиерът публично критикува действията на Арнаудова.
Съпругът на Арнаудова Делян Димитров е член на Управителния съвет на „Булгартрансгаз“ – държавно предприятие, което управлява транзитната газопреносна система на България.
Както вече 24rodopi.com писа, вчера Божков обяви, че пуснал сигнал до главния прокурор, в който твърди, че разполага със снимки и записи от охранителни камери, които доказват, че в продължение на 3 години, от 2017 г. до края на 2019 г., е предал директно на финансовия министър Владислав Горанов и на премиера Бойко Борисов над 60 млн. лв. Сигналът на хазартния бизнесмен до държавното обвиение е публикуван от сайта „Биволъ“.
„Единственото, което получил от Божков, била една пура“, обяви в събота вечерта Бойко Борисов на въпрос дали е вярно, че е получавал пари от Божков.
„Не съм взел нито един стотинка нито аз, нито партията от него. Заклевам се във внуците си и в живота си“, твърди премиерът.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0