Валери Симеонов: Оставката на Караянчева не стои на дневен ред, тя е обаятелна жена

Валери Симеонов: Оставката на Караянчева не стои на дневен ред, тя е обаятелна жена

Вече са скъсани отношенията между ГЕРБ и ДПС, коментира председателят на НФСБ Валери Симеонов. Това се случило в началото на протест

Вече са скъсани отношенията между ГЕРБ и ДПС, коментира председателят на НФСБ Валери Симеонов. Това се случило в началото на протестите, посочи лидерът на формацията, която участва в управлението на България.
Симеонов коментира и исканата оставка на председателят на Народното събрание – Цвета Караянчева.
„Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея”, заяви в сутрешния блок на Нова тв Валери Симеонов.
Според него темата за оставка на Караянчева не стои на дневен ред, защото тя си вършила работата.
„Каква оставка, какви 5 лв? Претопляте тук манджата. Само 5 квартални благоевградски хулиганчета хвърлят яйца (б. р. – в Благоевград снощи Караянчева бе замеряна с яйца). Това ли са значими събития, които трябва да обсъждаме в най-гледаното време“, отбеляза зам.-председателят на парламента.
Той не намери нищо нередно в думите на кърджалийската депутатка, казани пред симпатизанти в Лом, когато призова тези, което не харесват магистралите на Борисов да ходят пеша и да не ползват метрото.
„Хората, които протестират, също ползват метрото. Те направиха терористичен акт там, но им беше простено, защото са свързани с президента“, заяви лидерът на НФСБ.
Според него думите на Караянчева от преди дни са допустими, защото са казани на партийно събрание.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0