Важните решения на Джордж Буш са в… родопското кафене(снимки)

Важните решения на Джордж Буш са в… родопското кафене(снимки)

Единственото заведение, предлагащо книги на клиентите Важните решения на Джордж Буш се намират в едно родопско кафене. Единствен

Единственото заведение, предлагащо книги на клиентите

Важните решения на Джордж Буш се намират в едно родопско кафене. Единственото заведение в планината на Орфей, което предлага книги на клиентите си.
Иновацията е от години. „Важно решение“ от страна на собствениците. Приятното кафене се намира в центъра на Джебел. В него има от биографията на бившия американски президент до заглавия като „Търговецът“ и „Мелниците на боговете“.
„Решихме да разнообразим свободното време на нашите посетители. И докато си пият кафето да прочетат нещо интересно. Имаме за всеки вкус. Дори книги на турски език“, посочва приятно усмихнатата собственичка на заведението.
Предлагат дори енциклопедии. А всеки увлякъл се по някоя книга спокойно може да я вземе в дома си и да си я дочете на спокойствие. Условието е само едно-да я върне после пак.
Приятната обстановка се допълва и от разнообразието от вина, както и прекрасни фотоси на великите „Queen“ и „Бийтълс“, Чарли Чаплин, мотоциклети…
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0