Бяга ли Бойко Борисов или се готви да стане Доганът на ГЕРБ!?

Бяга ли Бойко Борисов или се готви да стане Доганът на ГЕРБ!?

Бойко Борисов избра да бъде още малко министър-председател, излъчен от 44-ото Народно събрание, вместо да се разгърне на терена на 45-и

Бойко Борисов избра да бъде още малко министър-председател, излъчен от 44-ото Народно събрание, вместо да се разгърне на терена на 45-ия парламент като депутат и шеф на групата на ГЕРБ. Някаква тактика ще да е, а не страх!

Емоцията на сърдитото дете скоро ще напусне тялото борисово и той ще започне да мисли и действа по-мъдро и да говори по-малко. Да мълчи и да се възползва от грешките на другите. От това само би спечелил, дори новите избори да се през юли!

Проблемът на Бойко Борисов е, че около него е бъкано с клакьори и всичките му проблеми и това, което го сполетя след изборите – обречен на изолация, се дължи на огромния дефицит на много знаещи и много можещи във всяка сфера на живота и политиката. За дефицита около Борисов сме писали и друг път. Сега може би е редно да добавим: Лидерът на политическа сила №1 трябва да потърси помощ извън страната – и за диалога с обществото, и за стратегията за „окопната война“, с която може да бъде готов за успехи много скоро (Експерти има там, у нас са сметкаджии!). Хем на президентските избори наесен, хем на „поправителния“ за нов парламент.

Борисов влезе с бум и трясък в политиката не защото беше съзидател, а защото умно се възползваше от грешките на другите. Примерно, едва ли е забравил онези предизборни думи Ахмед Доган за порциите и кой ги раздава, след която кампания в българският избирател сбъдна американската мечта на Бойко Борисов.

 

Каквото и да прави Борисов, в никакъв случай не бива да се отдръпва, за да стане Доганът на ГЕРБ. Неприложимо е в ГЕРБ! Несравнимо е с ДПС.

Докато Доган е жив и здрав (Аллах здраве и дълъг живот да му дава!) ще има ДПС. Опитът „Бойко Борисов – почетен председател на ГЕРБ“ ще бъде катастрофален за партията.

Нерде Осман, нерде Огнян – огромна е разликата!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0