Бум-чача-дум предложен за министър на културата, финтовете на българския Меси продължават

Бум-чача-дум предложен за министър на културата, финтовете на българския Меси продължават

Калин Вельов биеше барабани при Слави Трифонов преди години. После се изгуби. В последната година късметът му се усмихна и се появи в

Калин Вельов биеше барабани при Слави Трифонов преди години. После се изгуби.

В последната година късметът му се усмихна и се появи в Народното събрание на мястото на отпаднал по някакви причини депутат от ГЕРБ. Барабанистът се опита да блесне от парламентарната трибуна с думи, които се стовариха обратно и върху него, и върху ГЕРБ и върху шефката на 44-ото НС Цвета Караянчева. Случилото се беше толкова грозно, като от спалня на Бойко Борисов, че умишлено „проспахме“ новината. Политиката е до време, после човекът… ще се върне сред хората, мислехме си, че даваме скромен принос за утрешното неудобство на героите.

Та така, Вельов не става за парламентарна трибуна, но пък е харесан от Бойко Борисов за министър на културата в следващия кабинет на ГЕРБ. Разбира се, той няма да мине и затова лидерът на ГЕРБ смело го бута напред. Борисов иска нещо да каже на Слави Трифонов.

 

Шега е и другият проекто-министър. Прескачалият от партия в партия (вероятно е рекордьор в тази дисциплина), Любен Дилов. На последните избори Борисов го командирова в Бургас да води листата на партията, но пък точно тази листа е най-катастрофиралата в ГЕРБ.

И тук по-скоро има закачка със Слави Трифонов.

 

Останалите проекто-министри са стари министри на ГЕРБ. Нищо особено.

Още една седмица губене на време. Този път само и единствено заради ГЕРБ.

Може и ние да не разбираме и това да са финтовете на български Меси. Борисов се определя като такъв. 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0