Буден гражданин се кандидатира за президент

Буден гражданин се кандидатира за президент

Инициативен комитет издига Росен Миленов като независим кандидат за президентските избори наесен. Бившият служител на НСБОП и ДАНС е един от най-актив

Инициативен комитет издига Росен Миленов като независим кандидат за президентските избори наесен. Бившият служител на НСБОП и ДАНС е един от най-активните граждани у нас и бе флагман на протестите през изминалото лято, информира един от председателстващите инициативния комитет предприемачът Николай Захариев.
На обществото е познат като експертът, който разкрива престъпните афери за контрабанда, злоупотреби при обществени поръчки, концесии, евросредства и други схеми на управляващите, като се започне още през далечната 2011 г. със случая „Мишо Бирата“, касаещ неправомерни действия на бившия премиер Бойко Борисов, посочва телевизия „Евроком“.
Негова гражданска активност се реализира и в инициирането на референдуми през 2019 г. – местен за София относно презастрояването и злоупотребите с общинските средства и през 2020 г. – национален за облекчаване на условията за провеждане на референдуми, инициирани от граждани.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0